Rüyada polisler tarafından vurulmak

Rüyada polisler tarafından vurulmak fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada polisler tarafından vurulmak gördüyseniz:

  • İnandığınız şeyler için çaba sarf etmeniz ortaya farklı işler çıkmasını sağlayabilir.

Rüyada polis tarafından vurulmak uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Rüyada polisler tarafından vurulmak rüya sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada polisin vurulduğunu görmek kesesinin her daim dolu kalacağına, işlerinin günden güne bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada polis tarafından çevrilmek her şeyin yolunda gideceğine, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine yorulur.

Rüyada polis tarafından kelepçelenmek sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine tabir olunur.

Rüyada polis tarafından öldürülmek kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada polis tarafından tutuklanmak dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine rivayet eder.

Rüyada polis tarafından dövülmek işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, bunu şeref sayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments