Rüyada polisin vurulduğunu görmek

Rüyada polisin vurulduğunu görmek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, sözlerinden çıkmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada polisin vurulduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konuların istendiği veya planlandığı şekilde yürümemesi durumunda rahatsızlığınızı dile getirmeniz veya göstermeniz sorun yaratabilir.

Rüyada polis tarafından vurulmak yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada polisler tarafından vurulmak eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada polisin vurulduğunu görmek işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evde polis görmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada polis silahı görmek kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada polis karakoluna gitmek belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada polis sireni duymak deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, işi ile gündeme geleceğine rivayet eder.

Rüyada polisle telefonda konuşmak eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments