Rüyada polisle kavga ettiğini görmek

Rüyada polisle kavga ettiğini görmek maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, desteksiz kalacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polisle kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Belirsizlikler veya güven sorunları bazı kişilerden uzaklaşmanıza veya aranıza mesafe koymanıza neden oluyor.

Rüyada polisle kavga ettiğini görmek istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, tüm arzularının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada polislerle kavga etmek keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, tövbe edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada polisle kavga etmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada polise şikayet edilmek kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada polisin ateş ettiğini görmek yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada polise şikayet edildiğini görmek kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine alamet eder.

Rüyada polis tarafından takip edilmek her türlü konforsa sahip olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada polisin yardım ettiğini görmek maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, rahat yaşayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments