Rüyada polisin ateş ettiğini görmek

Rüyada polisin ateş ettiğini görmek sıkıntılarının son bulacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, bunun için allah’a şükredeceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, bereketin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada polisin ateş ettiğini gördüyseniz:

  • Dikkatle dinlemeniz durumunda belli konularda sizi engelleyen, yavaşlatan veya durduran fikirlerinizi değiştirmeniz gerektiğinin farkına varabilirsiniz.

Rüyada polisin ateş ettiğini görmek umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, konuşmaz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada polis olup ateş etmek sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Rüyada polise ateş etmek eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına yorulur.

Rüyada polisle kavga ettiğini görmek gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına işarettir.

Rüyada polise şikayet edildiğini görmek günahlarından tövbe etmeye, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada polisin yardım ettiğini görmek kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada polis tarafından takip edilmek hayatındaki fırtınaların durulacağına, başarının ve mutluluğun geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada polise şikayet edilmek tükenmez bir rızık elde edeceğine, şansının her zaman kendinden yana gideceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments