Rüyada polisin yardım ettiğini görmek

Rüyada polisin yardım ettiğini görmek ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, makamının tehlikeye gireceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına yorulur.

Rüyada polisin yardım ettiğini gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol altında tutmamanız yanlış anlaşılmanıza veya karşınızdaki kişileri yanlış anlamanıza neden olabilir.

Rüyada polisin yardım ettiğini görmek çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada polisten yardım istemek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada polisten yardım almak çok iyi paralar kazanılacağına, olmayı hedeflediği makama da oturacağına delalet eder.

Rüyada polise yardım etmek iş hayatında saygı göreceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada polisten yardım istediğini görmek bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada polis tarafından takip edilmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına delalettir.

Rüyada polisin ateş ettiğini görmek sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına inanılır.

Rüyada polise şikayet edilmek hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments