Rüyada polislerle kavga etmek

Rüyada polislerle kavga etmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada polislerle kavga etmek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan konular dikkat gerektiriyor.

Rüyada polisle kavga ettiğini görmek kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada polisle kavga etmek özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine yorulur.

Rüyada polislerle kavga etmek üzüleceğine, ağlayacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada polis tarafından öpülmek çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada polis arabasına bindiğini görmek maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada karakol polis görmek sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada polisin yaralandığını görmek ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya işarettir.

Rüyada asker yada polis görmek kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments