Rüyada polisle kavga etmek

Rüyada polisle kavga etmek tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada polisle kavga etmek gördüyseniz:

  • Hukuki, romantik, gayrimenkul ya da maddi başlıklı konuları daha detaylı şekilde ele alabilirsiniz.

Rüyada polisle kavga etmek büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine delalettir.

Rüyada polislerle kavga etmek daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, zor ve kötü günlerin geleceğine yorulur.

Rüyada polisle kavga ettiğini görmek üstünlük elde edeceğine, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada polise silah sıkmak tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada polis copu görmek çalıştığı yerde amir olacağına, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada polis tarafından gözaltına alınmak yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, düşmanların barışacağına işaret etmektedir.

Rüyada polislere yemek vermek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada polis tarafından kurtarılmak ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments