Rüyada polisin tutukladığını görmek

Rüyada polisin tutukladığını görmek onu darda bırakmayacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, strese gireceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, yüzünün de güleceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına yorulur.

Rüyada polisin tutukladığını gördüyseniz:

  • Anlık kararlar almaktan kaçınmanızda fayda var.

Rüyada polisin başkasını tutukladığını görmek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada polisin birini tutukladığını görmek verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına işaret etmektedir.

Rüyada polisin tutukladığını görmek asla yüksünmeyeceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada birini tutuklamak her daim temkinli olacağına, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada bir kişinin polis olduğunu görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına işaret eder.

Rüyada polislerle kavga etmek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların allah katında karşılığını bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada polis tarafından çevrilmek ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, itibarın ve makamın yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada polisler tarafından vurulmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments