Rüyada polisin birini tutukladığını görmek

Rüyada polisin birini tutukladığını görmek bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada polisin birini tutukladığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda hayal kırıklıklarınız olabilir.

Rüyada polisin tutukladığını görmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kuş gibi hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada polisin başkasını tutukladığını görmek sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına rivayet eder.

Rüyada polisin birini tutukladığını görmek kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini tutuklamak yaptığı hatalardan ders alacağına, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada polis okulunu kazanmak kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada toplu polis görmek hayal kırıklığına düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına yorulur.

Rüyada polis otosu görmek mutluluğundan olacağına, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine işarettir.

Rüyada polis amiri görmek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments