Rüyada birini tutuklamak

Rüyada birini tutuklamak önemli işler yapacağına, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, malından ve parasından ziyan edeceğine işaret eder.

Rüyada birini tutuklamak gördüyseniz:

  • Tamamlanması gereken somut işleri tamamlayarak sevdiğiniz kişilere verdiğiniz sözleri yerine getirebilirsiniz.

Rüyada polisin başkasını tutukladığını görmek kafa dinleyeceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına delalet eder.

Rüyada birini tutuklamak sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine inanılır.

Rüyada polisin birini tutukladığını görmek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada polisin tutukladığını görmek aksiliklerin bu sayede aşılacağına, kariyerinde atılım yapacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments