Rüyada polisin başkasını tutukladığını görmek

Rüyada polisin başkasını tutukladığını görmek çok daha iyi koşullara sahip olacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine delalet eder.

Rüyada polisin başkasını tutukladığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda engellendiğinizi hissederseniz, karşı çıkmadan önce iyi düşünmelisiniz.

Rüyada polisin tutukladığını görmek net bir bakış açısı kazanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada polisin başkasını tutukladığını görmek orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada polisin birini tutukladığını görmek somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini tutuklamak uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına delalet eder.

Rüyada polis okulu öğrencisi görmek zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, çıkış yolları bulacağına delalet eder.

Rüyada polis ve polis arabası görmek ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, iş kaybı yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşini polis görmek seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada oğlunu polis görmek çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments