Rüyada oğlunu polis görmek

Rüyada oğlunu polis görmek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, zararlarını telafi edeceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, sinirlerinin yıpranacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına yorulur.

Rüyada oğlunu polis gördüyseniz:

  • Çevrenizde kaba veya sorun çıkartmaya eğilimli kişiler olabilir, onları affederseniz, puan kazanabilirsiniz.

Rüyada oğlunu polis görmek hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına işarettir.

Rüyada oğlunun polis olduğunu görmek çok büyük atılımlar yapacağına, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına delalettir.

Rüyada polislerle kavga etmek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada polisin yakaladığını görmek dertlerin bölüşüleceğine, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına işarettir.

Rüyada polisten yardım almak ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada polisle işbirliği yapmak yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada polise teslim olmak yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına yorulmaktadır.

Rüyada polis kalabalığı görmek bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments