Rüyada eşini polis görmek

Rüyada eşini polis görmek birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, iyiliğe ve güzelliğe, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada eşini polis gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konularda başkalarıyla birlikte hareket etmeniz gerekebilir.

Rüyada eşini polis görmek işinde terfi alacağına, maddi anlamda zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin polis olduğunu görmek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşini polis olarak görmek güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sivil polise yakalanmak hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine alamet eder.

Rüyada polis kalabalığı görmek onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına inanılır.

Rüyada polis ve para görmek uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada sivil polis olmak karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada bir sürü polis görmek eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments