Rüyada polis ve polis arabası görmek

Rüyada polis ve polis arabası görmek sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, dua alacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, zor günlerin uzaklaşacağına, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada polis ve polis arabası gördüyseniz:

  • Karmaşaya katılmaktan çekinmeseniz bile, size kimsenin yardımcı olmayacağını hatırlamanızda fayda var.

Rüyada polis arabası sürmek aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada arabayla polisten kaçmak insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada polis arabasına bindiğini görmek düşmanlarını alt edeceğine, gönül yaralarının iyileşeceği yorulur.

Rüyada polis arabasına binmek hayırlı bir evlat olacağına, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada polis ve polis arabası görmek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabayla polise yakalanmak kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine işarettir.

Rüyada polis arabasına çarpmak elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada polis arabası görmek yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, daha fazla yakınlaşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments