Rüyada ayak baş parmak

Rüyada ayak baş parmak ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, büyük bir ihanete uğranacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak baş parmak gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde yapabileceğiniz değişimleri gözden geçirmek, kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olacak.

Rüyada ayak baş parmağının kanadığını görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayak baş parmak yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayak baş parmağı tırnağı görmek iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak baş parmağının kesildiğini görmek ele geçen parada artış olacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine alamet eder.

Rüyada ayak baş parmağını kesmek nasiplerini alacağına, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına delalettir.

Rüyada ayak baş parmak görmek çıkılan yolculukların şans getireceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayak baş parmağının tırnağını kesmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak baş parmağı görmek gücünün, kudretinin yerine geleceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments