Rüyada ayak baş parmağını kesmek

Rüyada ayak baş parmağını kesmek umutların biteceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, kısmetinin artacağına, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine tabir olunur.

Rüyada ayak baş parmağını kesmek gördüyseniz:

  • Kişisel gelişime odaklanmalısınız.

Rüyada ayak baş parmağını kesmek fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına işaret eder.

Rüyada ayak baş parmağının tırnağını kesmek yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına inanılır.

Rüyada el baş parmağının tırnağını kesmek çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada baş parmağı kesmek yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine işarettir.

Rüyada sol baş parmağını kesmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına delalet eder.

Rüyada baş parmağını kesmek eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına alamet eder.

Rüyada ayak baş parmağı tırnağı görmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, ibadete ağırlık verileceğine inanılır.

Rüyada ayak baş parmak görmek çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments