Rüyada ayak baş parmağı tırnağı görmek

Rüyada ayak baş parmağı tırnağı görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine işaret eder.

Rüyada ayak baş parmağı tırnağı gördüyseniz:

  • İşlerinizi son dakikaya bırakmanın zararını görmeniz olasıdır.

Rüyada ayak baş parmağının tırnağını kesmek herkesin yardımına koşacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayak baş parmağı tırnağı görmek kafa olarak daha rahat edileceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada el baş parmağının tırnağını kesmek çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak baş tırnağının çıktığını görmek büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada ayak baş parmağı görmek sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine inanılır.

Rüyada ayak baş parmağını kesmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada ayak baş parmağının kanadığını görmek rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, sorunların atlatılacağına delalettir.

Rüyada ayak baş parmağının kesildiğini görmek yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, ilerleyeceğine, kalkınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments