Rüyada parmakta yara görmek

Rüyada parmakta yara görmek zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, zenginlik elde edeceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada parmakta yara gördüyseniz:

  • Bazı konuları tahmin ederek hareket etmekten kaçının.

Rüyada parmağının yara olduğunu görmek maddi sıkıntılarının çözüleceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına tabir olunur.

Rüyada parmaklarda yara görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmağından yaralanmak sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, makamını kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada parmakta yara görmek geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına inanılır.

Rüyada işaret parmağında yara görmek kalbindeki kuşkulardan arınacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada parmak yara görmek onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder rüyada yarış kazanmak kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine işarettir.

Rüyada yüzük parmağında yara görmek maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine rivayet eder.

Rüyada baş parmakta yara görmek tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, üzüleceğine ve yıkılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
8 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Msa

İki ayak parmağımın arasında yeniden bir uzuv çıkmış çiçek gibi hatta deniz yosunu gibi

Mlk

Rüyamda sağ işaret parmağımın alt kısmında kocaman bir yara vardı

ahmet

rüyamda sol parmağınının yarılıp içinden çicek çıktığını göruyordum.

Suna

Rüyamda parmaklarım ve kollarım birden yara içinde kalıyodu şu toplamış yaralar oluyodu sonra sonuyodu