Rüyada parmağının yara olduğunu görmek

Rüyada parmağının yara olduğunu görmek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, ün yapmayı başaracağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine tabir olunur.

Rüyada parmağının yara olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı iş birlikleri veya ortaklıklar nakit akışınızın hızlanmasını sağlayabilir.

Rüyada parmaklarda yara görmek kendini tatmin etmek için yaşayacağına, tüm arzularının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parmak yara görmek ancak gireceği yolun da çetin olacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına delalet eder.

Rüyada yüzük parmağında yara görmek moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada parmağında yara görmek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine inanılır.

Rüyada ayak parmağında yara görmek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına rivayet eder.

Rüyada parmakta yara görmek keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada baş parmakta yara görmek problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına işaret eder.

Rüyada parmağından yaralanmak yoklukları ve hastalıkları unutacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments