Rüyada parmağından yaralanmak

Rüyada parmağından yaralanmak kendini dinine daha fazla vereceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, sorunların aşılacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına yorulur.

Rüyada parmağından yaralanmak gördüyseniz:

  • Halledilmesi veya düzeltilmesi gereken konuların farkındasınız ya da farkına varabilirsiniz.

Rüyada ayak parmaklarında yara görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada parmakta yara görmek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına işaret eder.

Rüyada ayak parmağında yara görmek yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına alamet eder.

Rüyada parmak yara görmek adım atarken çok zorlanacağına, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada parmağında yara görmek sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına işaret eder.

Rüyada parmağının yara olduğunu görmek istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmak yarası görmek zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına inanılır.

Rüyada parmağının yaralandığını görmek gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments