Rüyada parmak yara görmek

Rüyada parmak yara görmek sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada parmak yara gördüyseniz:

  • Sağlığınız ise uzun süredir devam eden başağrılarıyla tehditte olabilir.

Rüyada parmağının yaralandığını görmek mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına yorulur.

Rüyada parmağının yara olduğunu görmek insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, yarınlarına inanacağına inanılır.

Rüyada parmağında yara görmek yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine yorulur.

Rüyada baş parmakta yara görmek hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, çok iyi işler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada parmaklarda yara görmek işinin başına geçeceğine, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak parmaklarında yara görmek başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada parmak yara görmek aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada parmakta yara görmek rahat bir döneme girileceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments