Rüyada parmaklarda yara görmek

Rüyada parmaklarda yara görmek iyi geçiminin biteceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, malına gelecek zarara, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına inanılır.

Rüyada parmaklarda yara gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız ya da meslektaşınız tarafından sunulan yaratıcı girişimlerin içinde yer almak isteyebilirsiniz.

Rüyada parmak yara görmek çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayak parmaklarında yara görmek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına delalet eder.

Rüyada parmağında yara görmek çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, destek göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada parmağından yaralanmak kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine yorulur.

Rüyada parmakta yara görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine işarettir.

Rüyada yüzük parmağında yara görmek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, yapılan işte çok zarar edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada parmak yarası görmek eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, o kimselerden menfaat göreceğine tabir olunur.

Rüyada baş parmakta yara görmek rahatlık ve ferahlık bulacağına, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments