Rüyada işaret parmağında yara görmek

Rüyada işaret parmağında yara görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, rızkın genişlemesine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, ön plana çıkacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, her gün daha fazla dolacağına alamet eder.

Rüyada işaret parmağında yara gördüyseniz:

  • Bazı sosyal etkinliklerde bulunmanız olasıdır.

Rüyada işaret parmağında yara görmek borç yüzünden uykuların kaçacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada işaret parmağının kanadığını görmek diploma ve meslek sahibi olacağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına yorulmaktadır.

Rüyada işaret parmağın kesildiğini görmek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine inanılır.

Rüyada parmakla işaret etmek sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, yaşam standartlarının artacağına rivayet eder.

Rüyada sağ işaret parmağı görmek kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada işaret parmağını kaldırmak karlı ortaklıklara gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine alamet eder.

Rüyada işaret parmağı kesmek artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına rivayet eder.

Rüyada işaret parmağının kırıldığını görmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments