Rüyada baş parmakta yara görmek

Rüyada baş parmakta yara görmek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, duygularının karşılığını alamayacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, eşi tarafından yüceltileceğine tabir olunur.

Rüyada baş parmakta yara gördüyseniz:

  • Yanlış bilgilendirmeler sizi yanıltabilir veya kızdırabilir.

Rüyada baş parmakta yara görmek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada işaret parmağında yara görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine inanılır.

Rüyada yüzük parmağında yara görmek çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına işaret eder.

Rüyada parmak yarası görmek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, iç sıkıntısına işaret eder.

Rüyada parmakta yara görmek şansın ve bahtın da açılacağına, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine yorulur.

Rüyada parmağının yara olduğunu görmek iş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmağının yaralandığını görmek arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak parmağında yara görmek tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments