Rüyada parmaklarının kesilmesini görmek

Rüyada parmaklarının kesilmesini görmek bolluğa kavuşacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, işlerinin istediği gibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmaklarının kesilmesini gördüyseniz:

  • Bazı konularda katılımcı olmaya yanaşmayan kişiler nedeniyle siz yolunuzdan dönmemelisiniz.

Rüyada parmağının kesilmesini görmek yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına tabir olunur.

Rüyada parmakların kesilmesini görmek yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parmak kesilmesi görmek kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada işaret parmağın kesildiğini görmek amacına ulaşabileceğine, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine rivayet eder.

Rüyada işaret parmağı kesildiğini görmek tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, bunun için sabırsızlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmağın kesildiğini görmek onları tebrik edeceğine, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza delalettir.

Rüyada parmak uçlarının kesildiğini görmek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sol elin parmaklarının kesildiğini görmek hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments