Rüyada parmak kesilmesi görmek

Rüyada parmak kesilmesi görmek çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine işarettir.

Rüyada parmak kesilmesi gördüyseniz:

  • Planlamaları buna göre yapmakta fayda var.

Rüyada şehadet parmağının kesildiğini görmek uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine rivayet eder.

Rüyada serçe parmağının kesildiğini görmek böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine yorulur.

Rüyada parmağının kesildiğini ve kanadığını görmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine delalet eder.

Rüyada parmağın kesildiğini görmek sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına işarettir.

Rüyada başkasının parmağının kesildiğini görmek alim insanlardan sayılacağına, sorunlarının yakında biteceğine rivayet eder.

Rüyada yüzük parmağının kesildiğini görmek tutulan yolun isabetli olacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına delalettir.

Rüyada kızının parmağının kesildiğini görmek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada küçük parmağının kesildiğini görmek manevi olarak hasar alınacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments