Rüyada parmağın kesildiğini görmek

Rüyada parmağın kesildiğini görmek çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına yorulur.

Rüyada parmağın kesildiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda motivasyonunuzu yitirebilirsiniz ya da olumsu düşünceleriniz nedeniyle çözülebilecek konuların çözümü zorlaşabilir.

Rüyada yüzük parmağının kesildiğini görmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük parmağının kesildiğini görmek çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada orta parmağının kesildiğini görmek gittiği yolda yalnız kalacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına tabir olunur.

Rüyada işaret parmağın kesildiğini görmek gördüğü saygının ve sevginin artacağına, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına rivayet eder.

Rüyada parmak kesilmesi kan görmek hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına yorulur.

Rüyada serçe parmağının kesildiğini görmek sorunların günden güne artacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına yorulur.

Rüyada parmakların kesildiğini görmek maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sol elin parmaklarının kesildiğini görmek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments