Rüyada parmağının kesilmesini görmek

Rüyada parmağının kesilmesini görmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, allah’ın sevgisini kazanacağına, bir anda yokluğa düşüleceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına rivayet eder.

Rüyada parmağının kesilmesini gördüyseniz:

  • Bazı konularda yapılacak değişiklikler iş hayatınızı cesaretlendirebilir.

Rüyada parmaklarının kesilmesini görmek çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine işaret eder.

Rüyada parmağımın kesildiğini görmek insanlara ilim irfan aşılayacağına, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına yorulur.

Rüyada parmak kesilmesi görmek heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine yorulur.

Rüyada parmaklarının kesildiğini görmek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmak uçlarının kesildiğini görmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine işaret eder.

Rüyada birinin parmağının kesildiğini görmek ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada baş parmağın kesilmesini görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine işarettir.

Rüyada parmakların kesildiğini görmek hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments