Rüyada parmak yarası görmek

Rüyada parmak yarası görmek sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ticaretinin genişleyeceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına işarettir.

Rüyada parmak yarası gördüyseniz:

  • Finansal veya yaratıcılık gerektiren işlerinizde dönüm noktası denebilecek olaylar yaşayabilirsiniz.

Rüyada parmakta yara görmek daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine inanılır.

Rüyada yüzük parmağında yara görmek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada parmaklarda yara görmek her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmağından yaralanmak büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak parmaklarında yara görmek kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmağında yara görmek çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine yorulur.

Rüyada işaret parmağında yara görmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmağının yara olduğunu görmek kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments