Rüyada parmağında yara görmek

Rüyada parmağında yara görmek büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine rivayet eder.

Rüyada parmağında yara gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınız sizi mutlu eden kişiler, yerler veya olaylarla aranıza girebilir.

Rüyada baş parmakta yara görmek herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzük parmağında yara görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, işlerin yoluna gideceğine delalettir.

Rüyada parmağında yara görmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, sorunlarını aşacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmağının yara olduğunu görmek artık kötü günler yaşamayacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada parmaklarda yara görmek parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak parmaklarında yara görmek kazancını iki kat arttıracağına, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına yorulur.

Rüyada ayak parmağında yara görmek boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmağının yaralandığını görmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, hasta ise şifa bulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments