Rüyada ayak parmaklarında yara görmek

Rüyada ayak parmaklarında yara görmek atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına delalet eder.

Rüyada ayak parmaklarında yara gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla hızlı harekete geçebilirsiniz.

Rüyada ayak parmaklarında yara görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada ayak parmağında yara görmek üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmağının yaralandığını görmek büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına delalettir.

Rüyada parmağından yaralanmak yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına işarettir.

Rüyada parmağında yara görmek sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmaklarda yara görmek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına delalet eder.

Rüyada parmakta yara görmek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına tabir olunur.

Rüyada parmağının yara olduğunu görmek aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments