Rüyada parmağının yaralandığını görmek

Rüyada parmağının yaralandığını görmek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, çevrenizden takdir görmeye, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, büyük sorunlarla boğuşulacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, evlatların hayırsız çıkacağına inanılır.

Rüyada parmağının yaralandığını gördüyseniz:

  • Sosyalleşmeniz, meslektaşlarınız veya iletişim ağınızı aktif olarak kullanmanız durumunda bir fırsat söz konusu olabilir.

Rüyada parmak yara görmek daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parmağının yara olduğunu görmek ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada parmağından yaralanmak tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada parmakta yara görmek büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada parmak yarası görmek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada parmağının yaralandığını görmek çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına işarettir.

Rüyada baş parmakta yara görmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada parmaklarda yara görmek işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Esra Tahir

Merhabalar
Rüyamda orta ve yüzük parmağında hafif yara vardı, sıyrılmış gibi, pembe bir yara. Gerçekte kuş olduğum babam yaramı görünce üzülüyor ve yaramı sarmak istiyordu..