Rüyada baş parmağın kesilmesini görmek

Rüyada baş parmağın kesilmesini görmek çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, daha fazla gelire kavuşacağına alamet eder.

Rüyada baş parmağın kesilmesini gördüyseniz:

  • Kısaca söylemek gerekirse, hangi cinsiyetten olursanız olun size karşı fiziksel ya da psikolojik güç kullanılması mümkündür.

Rüyada baş parmağının kesildiğini görmek düştüğü zor durumlardan allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına yorulmaktadır.

Rüyada baş parmağın kesildiğini görmek işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada baş parmağın kesilmesini görmek yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, kariyer planının altüst olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak baş parmağının kesildiğini görmek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke işarettir.

Rüyada küçük parmağının kesildiğini görmek ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine delalet eder.

Rüyada kızının parmağının kesildiğini görmek yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmağın kesildiğini görmek bir düşmanın kötü haberini almaya, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına işarettir.

Rüyada parmağımın kesildiğini görmek güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments