Rüyada parmağın kesilmesini görmek

Rüyada parmağın kesilmesini görmek baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hayırlı gelişmeler yaşanacağına, işlerini yoluna koymayı başaracağına, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parmağın kesilmesini gördüyseniz:

  • Gerek zihinsel, gerekse bedensel olarak fazla gerilmiş durumda olabilirsiniz.

Rüyada yüzük parmağının kesildiğini görmek çok mutlu olacağına, kazancını katbekat arttıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmaklarının kesildiğini görmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hayırlı bir eşe rivayet eder.

Rüyada parmağının kesildiğini ve kanadığını görmek telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada baş parmağın kesilmesini görmek kazanca kavuşacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine alamet eder.

Rüyada parmakların kesilmesini görmek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada parmak kesilmesi kan görmek eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada kızının parmağının kesildiğini görmek umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin parmağının kesildiğini görmek daha fazla rızık elde edileceğine, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments