Rüyada parmağın çıktığını görmek

Rüyada parmağın çıktığını görmek kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine işarettir.

Rüyada parmağın çıktığını gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu güven altında tutmanızı veya ortaya koymak istediğiniz projelerinize katkıda bulunabilecek kişilerle bağlantı kurmanızı sağlayabilecek kişilere olumlu tavsiyelerde bulunabilir veya yardım eli uzatabilirsiniz.

Rüyada baş parmağının çıktığını görmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, kaza ve belaların çıkmayacağına işaret eder.

Rüyada parmağının çıktığını görmek sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine yorulur.

Rüyada parmağın çıktığını görmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına inanılır.

Rüyada parmağından kurt çıktığını görmek çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine delalet eder.

Rüyada elinde parmak çıktığını görmek işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzüğün parmaktan çıktığını görmek uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına işaret eder.

Rüyada yeşil pardüse görmek ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek parmağında yüzük görmek işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments