Rüyada erkek parmağında yüzük görmek

Rüyada erkek parmağında yüzük görmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, oğlu evli ise boşanacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, kısmetin açılacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek parmağında yüzük gördüyseniz:

  • Sizden daha iyi fikirleri olan kişiler varsa, tepki vermek yerine şans tanımanın faydası olabilir.

Rüyada erkeğin parmağında tek taş yüzük görmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada erkeğin parmağında yüzük görmek yükseleceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkeğin parmağında gümüş yüzük görmek aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek parmağında yüzük görmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği erkeğin parmağında yüzük görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına yorulur.

Rüyada bir erkeğin parmağında altın yüzük görmek dua alacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine yorulur.

Rüyada erkek arkadaşının parmağında yüzük görmek bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına rivayet eder.

Rüyada erkeğin parmağında altın yüzük görmek işlerin büyüyeceğine, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments