Rüyada elinde parmak çıktığını görmek

Rüyada elinde parmak çıktığını görmek çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada elinde parmak çıktığını gördüyseniz:

  • Diğerlerinin size yardım etmesine izin vermelisiniz.

Rüyada elinde parmak çıktığını görmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmağın çıktığını görmek aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına inanılır.

Rüyada baş parmağının çıktığını görmek kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine yorulur.

Rüyada parmağından kurt çıktığını görmek kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yüzüğün parmaktan çıktığını görmek güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına işaret eder.

Rüyada parmağının çıktığını görmek daha fazla gelire kavuşacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine yorulur.

Rüyada sağ el baş parmak neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada parmaksız el görmek hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments