Rüyada parmağının çıktığını görmek

Rüyada parmağının çıktığını görmek sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, hastalıklardan kurtulacağına, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına delalettir.

Rüyada parmağının çıktığını gördüyseniz:

  • Evinizi veya önem verdiğiniz bazı başlıkları ilgilendiren konularda kafanızda ani fikirler oluşabilir.

Rüyada yüzüğün parmaktan çıktığını görmek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine delalettir.

Rüyada parmağından kurt çıktığını görmek aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına delalet eder.

Rüyada baş parmağının çıktığını görmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, mutluluktan havalara uçulacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmağın çıktığını görmek bir daha kopmayacağına, darlık içine düşeceğine rivayet eder.

Rüyada parmağının çıktığını görmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine rivayet eder.

Rüyada elinde parmak çıktığını görmek yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada birinin parmağını emmek en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına delalettir.

Rüyada parmak yemek geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların allah katında affedileceğine, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments