Rüyada yeşil pardüse görmek

Rüyada yeşil pardüse görmek çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, işsiz kalmaya tabir olunur.

Rüyada yeşil pardüse gördüyseniz:

  • Olayların yatışmasını bekleyin.

Rüyada yeşil pardesü giymek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil pardesü giydiğini görmek para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına işaret eder.

Rüyada yeşil pardesü görmek eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük kazanımlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada parmağında yeşil yüzük görmek kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil pardüse görmek aile içindeki huzurun kaçacağına, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine delalettir.

Rüyada birinin parmağını ısırmak sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, varolan borçların ödeneceğine delalettir.

Rüyada ayak baş parmağı tırnağı görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada parmaksız görmek uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, durumunuzun iyileşeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments