Rüyada baş parmağının çıktığını görmek

Rüyada baş parmağının çıktığını görmek sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine işarettir.

Rüyada baş parmağının çıktığını gördüyseniz:

  • Durumu kontrol ederek konuşmakta fayda var.

Rüyada baş parmağının çıktığını görmek iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, işinde başarılı olacağına delalettir.

Rüyada elinde parmak çıktığını görmek mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine yorulmaktadır.

Rüyada parmağın çıktığını görmek ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına işaret eder.

Rüyada parmağının çıktığını görmek islam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzüğün parmaktan çıktığını görmek sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, sağlığının kötüye gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada parmağından kurt çıktığını görmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada baş parmağı delik çorap görmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, yakında başlayacak aşk macerasına yorulur.

Rüyada ayak baş parmağının tırnağını kesmek maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments