Rüyada papağan resmi görmek

Rüyada papağan resmi görmek bereketli günler geçirileceğine, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, onlardan medet umacağına işaret etmektedir.

Rüyada papağan resmi gördüyseniz:

  • Pazarlıkla neler elde edebileceğiniz üzerinde durmalısınız.

Rüyada papağan resmi görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada papağan yakalamak büyük üzüntüler yaşayacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada papağan yavruları görmek sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada pembe papağan görmek problemlerin çözüme kavuşacağına, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına inanılır.

Rüyada küçük papağan görmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada papağan uçurmak kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada papağan öldüğünü görmek rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine işaret eder.

Rüyada papağan tutmak aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments