Rüyada papağan yavrusu görmek

Rüyada papağan yavrusu görmek evine bereketin, rahmetin ve allah’ın lütuflarının yağacağına, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, çok büyük mutluluklar duyulacağına, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada papağan yavrusu gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi tam anlamıyla ifade etmeniz gerekiyor, eksikler sizin için handikapa dönüşebilir.

Rüyada yavru papağan görmek haksızlığa uğrayacağına, sıkıntılarından arınacağına tabir olunur.

Rüyada papağan yavruları görmek kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine işaret eder.

Rüyada papağan ve yavrusunu görmek kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına işaret eder.

Rüyada papağan yavrusu görmek iş hayatındaki başarılarının artacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada papağan uçurmak işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına tabir olunur.

Rüyada papağan öpmek yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına işarettir.

Rüyada mavi papağan görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil renkli papağan görmek çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments