Rüyada papağan sevmek

Rüyada papağan sevmek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına alamet eder.

Rüyada papağan sevmek gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı kontrol altına almanız gerekiyor.

Rüyada papağan sevmek zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, iyilik ve hayır bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada papağan balığı görmek eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine rivayet eder.

Rüyada papağan yumurtası görmek her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, bir anda yükseleceğine alamet eder.

Rüyada papağanlar görmek dertleşerek moral bulacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine alamet eder.

Rüyada papağan yavrusu görmek işinde zarar edeceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine tabir olunur.

Rüyada papağan almak uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada papağan aldığını görmek sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil papağan görmek moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments