Rüyada papağan balığı görmek

Rüyada papağan balığı görmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, güzel huylarını terk edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, daha zengin hale geleceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere inanılır.

Rüyada papağan balığı gördüyseniz:

  • Bir görüşmede çok fazla istekli davranmanız sizin aleyhinize gelişebilir.

Rüyada papağan balığı görmek çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada oyuncak papağan görmek çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada papağan kafesi görmek özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada papağan yavrusu görmek hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, uzun bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Rüyada papağanın uçtuğunu görmek sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elde edilecek menfaatlere yorulur.

Rüyada papağan konuşmak karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine delalettir.

Rüyada papağan muhabbet kuşu görmek aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, aklına giren şeytana uyacağına yorulmaktadır.

Rüyada gri papağan görmek büyük sorunlarla karşılaşacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments