Rüyada papağan yumurtası görmek

Rüyada papağan yumurtası görmek uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, çevreye karşı itibarın artacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, işlerin daha kötüye gideceğine, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine delalet eder.

Rüyada papağan yumurtası gördüyseniz:

  • Tepkilerinizi gösterebileceğiniz için kendinizi daha rahat hissedeceksiniz.

Rüyada papağan yumurtası görmek hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafeste papağan görmek yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, sıkıntılarına ortak olacağına rivayet eder.

Rüyada oyuncak papağan görmek yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada muhabbet kuşu papağan görmek hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına işarettir.

Rüyada evde papağan görmek rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, kendi işine kavuşacağına işarettir.

Rüyada papağanı görmek hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına yorulur.

Rüyada papağanı eline almak zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına işarettir.

Rüyada iki papağan görmek mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments