Rüyada papağan almak

Rüyada papağan almak iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, torunlarına dahi yeteceğine, çok hayırlı şeylere imza atacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine delalettir.

Rüyada papağan almak gördüyseniz:

  • Hayal gücünüz istediğinizi elde etmenize yardımcı olabilir.

Rüyada papağandan korkmak insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı papağan görmek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına inanılır.

Rüyada yavru papağan görmek kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada küçük papağan görmek yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada muhabbet kuşu ve papağan görmek evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kafes içinde papağan görmek çok kötü günler göreceğine, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada papağan görmek değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, güzel haberlerin alınacağına delalet eder.

Rüyada papağan sevmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments