Rüyada papağan görmek

Rüyada papağan görmek yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına işarettir.

Rüyada papağan gördüyseniz:

  • Romantik planlar duygularınızın netleşmesini sağlayabilir.

Rüyada papağanla konuşmak hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına yorulur.

Rüyada papağana yem vermek hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, rahat bir hayat yaşanacağına yorulur.

Rüyada başında papağan görmek onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, insanların saygısının kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada papağan öldürmek herkesin karşısında el pençe divan duracağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine inanılır.

Rüyada konuşmayan papağan görmek yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına tabir olunur.

Rüyada muhabbet kuşu papağan görmek girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, ismini herkese duyuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada papağan yakalamaya çalışmak adının her yerde geçeceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına rivayet eder.

Rüyada papağanlar görmek işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, bazı kayıplar olabileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments