Rüyada muhabbet kuşu papağan görmek

Rüyada muhabbet kuşu papağan görmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, ferahlığa çıkacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına işarettir.

Rüyada muhabbet kuşu papağan gördüyseniz:

  • Bazı konularda size güç gösteren veya baskı kurmaya çalışan kişilerle gerçeklerden ayrılmayarak başa çıkabilirsiniz.

Rüyada papağan ve muhabbet kuşu görmek başarılarını arttıracağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada papağan muhabbet kuşu görmek yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada muhabbet kuşu ve papağan görmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, iş sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada muhabbet kuşu papağan görmek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine inanılır.

Rüyada papağan kuşlar görmek hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına işaret etmektedir.

Rüyada papağan kuşu görmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, kısmetinin kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşunu eline almak hasret ve özlem gidereceğine, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada muhabbet kuşu yemek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments