Rüyada papağan yakalamaya çalışmak

Rüyada papağan yakalamaya çalışmak kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, gözyaşı döküleceğine, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada papağan yakalamaya çalışmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin beklentilerine göre harekete kakıştığınızda veya planlar yaptığınızda, siz hazır olmanıza rağmen onların olmadığını fark edebilirsiniz.

Rüyada papağan yakalamaya çalışmak kazancının sağlam ve sabit olacağına, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güvercin yakalamaya çalışmak yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, her daim allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada tavşan yakalamaya çalışmak bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada fareyi yakalamaya çalışmak maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yakalamaya çalışmak huzura ve rahata kavuşacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavuk yakalamaya çalışmak çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada balık yakalamaya çalışmak hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine inanılır.

Rüyada yılan yakalamaya çalışmak kötü kimselerle karşılaşamayacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments