Rüyada paket sigara almak

Rüyada paket sigara almak uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, çok dikkat çekeceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, ettiği duaların allah katında karşılık bulacağına, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına alamet eder.

Rüyada paket sigara almak gördüyseniz:

  • Kendinize güven eksikliğinizden kaynaklanan bir yalnızlık korkunuz var.

Rüyada sigara paketi satın almak yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine inanılır.

Rüyada bir paket sigara görmek güzel işlere imza atacağına, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sigara paketi vermek işinde terfi edeceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına yorulur.

Rüyada paket sigara almak maddi açıdan rahat edileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada sigara paketini atmak çok zor şeylerle karşılaşacağına, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı sigara paketi görmek günden güne sorunlarının artacağına, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iki paket sigara görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına rivayet eder.

Rüyada sigara paketi bulmak hayal edilen herşeye kavuşacağına, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments